Traprenovatie - witte gesloten trap - Alphen ad Rijn

De inspiratiebron
voor uw trap

Traprenovatie - witte gesloten trap - Alphen ad Rijn M

De inspiratiebron
voor uw trap

Traprenovatie - Judith Doppenberg Intro

Judith Doppenberg

Hey,

Ik ben Judith Doppenberg, blogger, content creator en gepassioneerd interieurstylist bij Huizedop.nl. Het schrijven over interieur gerelateerde onderwerpen, het inrichten van huizen of een metamorfose van een ruimte bij ons thuis. Allemaal zaken waar ik al mijn creativiteit in kwijt kan en welke ik deel op mijn social kanalen. Wat begon als een grap, is een uit de hand gelopen hobby waar ik ontzettend veel energie van krijg.

Traprenovatie - Judith Doppenberg Intro

Basic

Basic, saai? Integendeel! Hier is juist veel ruimte en aandacht voor materialen, vormen en contrasten. De juiste mix hiervan kan leiden tot een prachtig interieur. Een grijze betonlook trap past hier bijvoorbeeld perfect bij, maar ook de warmte van een mooie houtstructuur kan hierbij erg mooi passen.

Ontdek meer basic inspiratie
Traprenovatie - Basic stijl - introbeeld

Romantisch

Romantisch valt het beste te omschrijven als warm en zacht. Om dit toe te passen op de trap kies je voor een warm materiaal zoals hout. Romantisch betekent ook rustig, dus een perfect uitgangspunt om de gehele trap in dezelfde kleur te maken. Het gebroken wit van Freshwood is erg mooi of wat dacht je van zachtgrijs eikenhout.

Ontdek meer romantische inspiratie
Traprenovatie - Romantische stijl - introbeeld

Stoer

Een trap kan je stoer maken door de juiste kleur te kiezen, maar ook de materiaalkeuze speelt hier een grote rol. Denk aan beton, blauwstaal en leer. Authentieke materialen die van jouw trap een echte blikvanger maken. Een combinatie van deze materialen maakt het echt uniek! Blauwstaal en leer is een perfecte combinatie voor de stoere trap.

Ontdek meer stoere inspiratie
Traprenovatie - Stoer stijl - leather - intro

Werelds

Mix en match! Deze stijl kun je niet in een hokje vangen. De trap mag opvallen en gelukkig zijn de mogelijkheden talloos. Een houtlook gecombineerd met chalkboard stootborden, of een prachtige zwarte marmerlook voor de gehele trap? Het is allemaal mogelijk!

Ontdek meer wereldse inspiratie
Traprenovatie - Werelds stijl - introbeeld
Traprenovatie - Judith Doppenberg contact

Informatie aanvragen?

JA, ik wil graag meer informatie over een traprenovatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.